01

TENTANG KAMI

Ditubuhkan pada peralihan Tahun Alaf Baru 2000. Visi Brilliant Supplies Sdn Bhd adalah untuk menyediakan penyelesaian, produk dan perkhidmatan yang mudah dan kos efektif kepada peminat berkebun dan menunjukkan profesional dalam pendekatan kedai sehenti. Kami pakar dalam membekalkan pelbagai jenis produk dan perkhidmatan berkebun di seluruh Malaysia dan negara-negara Asia Tenggara yang lain. Selaras dengan aspirasi kami, dan dengan sokongan komitmen kami untuk memberi perkhidmatan kepada pelanggan tempatan dan luar negara dengan lebih baik, kami sentiasa mencari penggunaan teknologi terkini yang berdaya maju. Menyediakan laman web ini untuk memberi perkhidmatan yang lebih baik kepada anda adalah selaras dengan semangat kepercayaan kami terhadap kecemerlangan pelanggan dan kepuasan perkhidmatan.

KENAPA PILIH KAMI
Pakar dalam landskap, berkebun, batu, dan perkhidmatan penambahbaikan rumah.
Experience Pengalaman Kami mempunyai pengalaman 20 tahun dan mampu menyediakan penyelesaian, produk, dan perkhidmatan yang mudah dan kos efektif kepada pelanggan kami.
Professional Profesional Kami pakar dalam membekalkan pelbagai jenis produk dan perkhidmatan berkebun di seluruh Malaysia dan negara-negara Asia Tenggara yang lain.
One-stop Approach Pendekatan Sehenti Kami menyediakan pendekatan sehenti kepada peminat dan professional berkebun.
HUBUNGI
Kami di sini untuk membantu dan menjawab sebarang pertanyaan. Kami berharap untuk mendengar daripada anda.